Dr. Murad

Enzimski tretman Dr Murad Howard je osmislio kao profesionalni tretman za kožu sklonu aknama.

Eksfolijantni voćni enzimi ananasa i papaje zajedno sa antisepticima, antioksidantima i antiinflamatorima odstranjuju izumrle površinske ćelije i proširuju pore. Tako potpomažu dubinsko čišćenje kože, a rezultat je koža koja je elastična, meka i zdravog sjaja, a akne se redukuju bez iritacije i crvenila.

SkinCare-Centar_Tretmani-murad-2-300x127

Dr Murad profesionalni tretman za kožu sklonu aknama

Enzimski tretman Dr Murad razlaže nečistoću i dubinski čisti pore, ublažava crvenilo i redukuje iritacije, a koža postaje sjajnija, mekša i dobija zdrav izgled, primenjuje se i kod svih tipova kože kao osnovni higijenski tretman. Njegova prednost u odnosu na klasične higijenske tretmane je u tome sto se može primenjivati i kod najosetljive kože kao i kože sa proširenim kapilarima jer ne podrazumeva primenu toplotnih procedura (parenja kože vapozonom ili termalnim maskama) kojima se postiže otvaranje pora ali i oštećuju krvni sudovi i vezivno tkivo kože.

Dr Murad enzimski tretman je izuzetno jednostavan, prijatan, traje oko 90 minuta a posle tretmana vaša koža izgleda sveže bez ikakvog crvenila i iritacije, neprijatnih i bolnih tragova komedoekspresie tako da se odmah možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Enzimski tretman Dr Murad u terapiji akni se primenjuje u seriji od 6 tretmana jedanput sedmično, a potom se tretman ponavlja jedanput mesečno do potpunog izlečenja. Kada se enzimski tretman radi kao higijenski tretman u zavisnosti od tipa i stanja kože tretman se najčešće ponavlja jedanput mesečno ili jedanput u dva meseca.

Dr Murad enzimski tretman se ne preporučuje odmah nakon mikrodermoabrazije, potrebno je sačekati 7 -10 dana, kao i na sveže depiliranoj koži (sačekati 24-48 sati).